Voor het vakkundig inbouwen van kozijnen

 Guirlande 36

2496 VX

Den Haag

Telefoon: 06 4197 2971

email: info@kozijninbouwen.nl

Kiba Kunstof

KIBA heeft jarenlange ervaring met het produceren en monteren van kunststof gevelelementen. De elementen worden gebouwd door zeer betrokken en vakkundig personeel.

Kolf en Molijn

Kolf en Molijn richt zich op kwalitatief hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme aluminium gevelconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw.
Met een moderne geautomatiseerde productie en hoog gekwalificeerde medewerkers zijn wij dé bouwtechnische partner voor ons opdrachtgevers.

Nieuwborg Aluminium Geveltechniek

Architectuur, bouwkunst van het ontwerpen en uitvoeren. Daarvoor zijn specialisten nodig op elk terrein. Nieuwborg Aluminium bv is een gespecialiseerd gevelproducent. Een bedrijf met hooggekwalificeerd personeel, dat door een langdurige ervaring en vakkennis antwoordt kan geven op alle vragen en verlangens.

Van den Heuvel ramen deuren

Al ruim 20 jaar zijn wij, Van den Heuvel Ramen en Deuren, aktief in de renovatie van kozijnen. Van den Heuvel R+D biedt u een uitgebreid keuzepakket aan mogelijkheden in kunststof, aluminium en houten kozijnen. Van den Heuvel R+D ontplooit haar aktiviteiten in de regio groot Den Haag, het Westland, Zoetermeer, Delft en omstreken.

Dijkxhoorn Bouw

Dijkxhoorn bouw bestaat al sinds 1957 en is gevestigd in de Hofstad Den Haag. Binnen de regio verzorgt Dijkxhoorn bouw projecten bij meerdere opdrachtgevers in de gezondheidszorg, diverse ministeries, ambasades, vastgoedbedrijven, semi overheidsinstellingen.